Passend onderwijs

Passend onderwijs

’t Valder wil kinderen ondersteunen om alles uit hun mogelijkheden te halen. Door een aanbod en aanpak te hanteren die eigentijds zijn, zorgen we voor passend onderwijs. Het leeraanbod, de instructie en werkvormen zijn op elkaar afgestemd, waarbij de leerling altijd centraal staat.
Wil je meer weten over Passend Onderwijs in Zuid-Limburg? Kijk dan hier

Onze merkbelofte aan uw kind(eren) 

Jij bent uniek! 

Wij zien dat jij je eigen motivatie hebt om te leren. We motiveren je extra om samen met ons te zoeken naar manieren van leren die bij jou passen en dagen jou uit om mee te zoeken, zodat jij je optimaal kunt ontwikkelen. Hierin bieden wij jou de structuur die nodig is. 

Wij zien jouw unieke persoonlijkheid in ontwikkeling. Bij ons ontdek je nog verder wie je bent en wat je kunt. Dat geeft je het vertrouwen dat je mag zijn wie je bent. 

We zien dan jouw vertrouwen groeien. Met dat vertrouwen neem jij straks deel aan onze samenleving. En ga je een bijdrage leveren aan een wereld die razendsnel verandert en ontwikkelt. We zien daarin de vaardigheden die je nodig hebt. We zullen je competent maken, zodat je met nog meer vertrouwen deel kunt nemen aan deze ontwikkelingen in onze maatschappij. 

Wij gaan gedurende deze hele weg met elkaar om, op basis van waardering en respect. Wij ondersteunen en helpen je hierbij en zullen uiteraard samen met je ouders hierin voorgaan. Zo werken wij aan een leerzame en veilige omgeving waarbij iedereen zich verantwoordelijk voelt voor zichzelf en de ander. 

blije kind

Mijn kind aanmelden voor
Basisschool ’t Valder

Heb je besloten je kind aan te melden? Vul dan het inschrijfformulier in

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details